Eleganță, sobrietate, atenție la detalii și la calitatea materialelor - HubDesign
Noua colecție Twenty prezintă toate calitățile deosebite și foarte îndrăgite ale unei case Porada: eleganță, sobrietate, atenție la detalii și calitatea materialelor.
2299
post-template-default,single,single-post,postid-2299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Eleganță, sobrietate, atenție la detalii și la calitatea materialelor

Noua colecție Twenty prezintă toate calitățile deosebite și foarte îndrăgite ale unei case Porada: eleganță, sobrietate, atenție la detalii și calitatea materialelor.

Noile piese de mobilier și accesorii au fost concepute pentru a completa elementele existente în colecțiile de până acum. Departe de extravaganțele și excentricitățile trecătoare, noile modele evocă stabilitate și soliditate impuse de evenimentele recente din lume. În loc să urmărească tendințele, noile modele sunt născut pentru a fi clasice, adăugări atemporale la casele contemporane, care crează căldură și confort.

Având în vedere aceste principii, designerii au conceput colecții care interpretează tradiția și eleganța într-un mod contemporan. Ideea cheie este cea a neîntreruptei flexibilități, mulțumită elementelor care pot fi adăugate designului, ca în cazul canapelei care poate deveni din unitate de colț, sau piesă principală, șezlong. Pentru a îmbogăți și a completa zona de locuit, apare un nou fotoliu care dă viață spașiului.

Un plus al zonei de locuit este reprezentat de masa de cafea Bayus, cel mai recent membru al colecției iconice Bayus, caracterizată prin blatul său prețios din lemn. Pentru toți pasionații de fotolii, Sveva, o piesă nouă inspirată de scaunul Sveva, unde combinația sofisticată dintre ramă din lemn, piele și tapițerie găsește o nouă interpretare.

O altă canapea, mai clasică de data aceasta, este Softbay. Proiectată de Giuseppe Viganò, această canapea este are o formă mai tradițională „cadă” și linii moi.

Pentru a îmbogăți și mai mult zona de locuit, Ekero este o familie de mese laterale care se alătură deja succesului obținut de colecția Arhipelag, proiectată de Staffan Tollgård și Filippo Castellani.

Un loc de onoare în noua colecție este al familiei Alan Table, proiectată de Buratti. Ideea este utilizarea unui singur picior pentru mese, cu o anumită secțiune curbată care poate fi unită la două, trei sau patru elemente, pentru a crea bazele centrale ale meselor dreptunghiulare și rotunde. Bogăția și eleganța acestor mese se datorează desenului lustruit al curbelor și combinațiilor sale, care poate să creeze efecte moderne și forme geometrice în mișcare continuă. Nu mai vorbim de atenția la producția artizanală și la detaliile lemnului combinate cu metale particulare.

Posibilitățile compozițiilor sunt multiple: vârfuri rotunde sau în formă de boltă în diferite dimensiuni, din lemn, marmură, piatră sau sticlă limpede.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.