Electrocasnicele Bosch o echipă perfectă rezultatele - un real succes, bucătarul - o gazdă relaxată - HubDesign
Electrocasnicele incorporabile de la Bosch se completează perfect, pentru a face din gătit o experienţă distractivă şi reconfortantă.
bosch, electrocasnice, vesela
275
post-template-default,single,single-post,postid-275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Electrocasnicele Bosch o echipă perfectă rezultatele – un real succes, bucătarul – o gazdă relaxată

Electrocasnicele incorporabile de la Bosch se completează perfect, pentru a face din gătit o experienţă distractivă şi reconfortantă. Luate individual, electrocasnicele
Bosch se dovedesc a fi specialişti eficienţi şi isteţi. Combinate, ating potenţialul maxim şi oferă soluţii complete pentru ca orice bucătar să gătească relaxat în bucătăria Bosch.

Combina frigorifică XXL, KGF56SB40 Sistem NoFrost cu VitaFresh pro si volum extra generos: păstrează prospețimea alimentelor pe o perioadă îndelungată. VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon.
Maşina de spălat vase 60 cm, „PerfectDry” SMV88TX36E, model complet incorporabil

Bazează-te pe PerfectDry pentru rezultate de excepție la uscare chiar și pentru vesela din plastic. Sistem PerfectDry bazat pe tehnologia Zeolith®: rezultate perfecte de uscare cu flux de aer 3D, chiar şi în cazul vaselor din plastic. Programul Silence şi SuperSilence: funcționare silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 42dB, şi chiar şi mai puțin decât atât datorită programului Silence. Coșuri VarioFlex Pro și sertar Vario Pro: ajustare optimă a spațiului pe toate nivelurile, cu marcaje roșii pentru elementele pliabile. Afişaj TFT: selecție intuitivă a programelor, afișaj text cu informații în timp real privind status program. Protecţie deplină a paharelor datorită suportului GlassSecure: protecţie pentru o strălucire de durată şi un plus de siguranţă pentru paharele de vin.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.