Efecte vibrante de lumină în placările ceramice - HubDesign
2859
post-template-default,single,single-post,postid-2859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Efecte vibrante de lumină în placările ceramice

Efecte vibrante de lumină în placările ceramice

În designul placărilor, pe lângă plăcile de dimensiuni mari, asistăm la revenirea plăcilor mici. Moderne, versatile și cu variații distinctive, atrăgătoare ca și culoare, colecțiile de plăci de dimensiuni mici de la Casalgrande Padana sunt un exemplu de notă personală și un strop de creativitate în decoruri cu un aspect vintage, rustic, stil country, provensal, mediteranean, shabby sau boho chic, modern sau minimalist.

În conformitate cu ultimele tendințe, Brickworks by Casalgrande Padana propune variante diverse de culoare și efectele de lumină, vibrante, dar și sistemele inovatoare de acoperire pentru pereți ventilați sau sisteme de placare care permit instalarea de materiale ceramice cu caracteristici de calitate superioară, capabile să ofere importante avantaje pentru clădiri în ceea ce privește izolarea termică și fonică, oferind astfel semnificative economii de energie. Aceste acoperiri de fațadă elimină, de asemenea, condensul la suprafață și mucegaiul localizat, sporind astfel aspectul clădirii și păstrându-i aspectul estetic și caracteristicile tehnice.

Datorită tehnologiei Bios Self Cleaning®, se pot obține avantaje semnificative și în ceea ce privește reducerea timpilor și costurilor de curățare și întreținere, precum și o îmbunătățire a calității aerului. Superhidrofilitatea suprafeței ceramice Bios Self Cleaning® este capabilă să elimine poluanții prezenți în aer și să descompună murdăria care se depune pe suprafața plăcilor, astfel încât aceasta să poată fi spălată de apa de ploaie. De la sate mici la orașe uriașe, fiecare clădire poate ajuta astfel la îmbunătățirea mediului înconjurător sporind economisirea energiei. La fel ca toate colecțiile Casalgrande Padana, aceste plăci mici sunt ușor de așezat și ușor de curățat și sunt rezistente la temperaturi ridicate, umiditate, pete, uzură, impact și abraziune. Sunt, de asemenea, non-absorbante, rezistente la foc și antibacteriene, datorită tratamentului Bios Antibacterial® care poate fi aplicat la cerere.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.