Echilibrul între formă perfectă și funcţie dar şi durabilitate - HubDesign
Minimalism, sofisticare și funcționalitate sunt cuvintele cheie pentru colecţiile acestui an, care oferă o gamă largă de soluții de proiectare
gruppo euromobil, living, concept
292
post-template-default,single,single-post,postid-292,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Echilibrul între formă perfectă și funcţie dar şi durabilitate

Mobilierul Zalf şi canapele Désirée sunt două mărci ale Gruppo Euromobil. În acest an, ambele divizii au fost prezente cu produse noi la Salonul Internaţional de Mobilă 2017, de la Milano, urmând tema „Proiectat şi executat în Italia“, oferind exemple de cooperare cu cei mai importanți designeri internaționali. Lumea designului evoluează foarte repede iar preocuparea „nu mai este doar despre a găsi echilibrul între formă perfectă și funcție, dar trebuie, de asemenea, să adăugăm produselor, durabilitate şi puţin din inima noastră“, a declarat designerul Marc Sadler.

Aceste principii stau la baza noilor produse care vin cu o serie de propuneri care au ca scop să răspundă nevoilor consumatorilor în ceea ce privește atât confort cât și designul, fără a trece peste stil și practic.

Minimalism, sofisticare și funcționalitate sunt cuvintele cheie pentru colecţiile acestui an, care oferă o gamă largă de soluții de proiectare, fiind complet modulare și personalizate, pentru zona de living, dormitoare, dar şi pentru spaţii dedicate copiilor și adolescenților.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.