Cum să creezi un spațiu destinat relaxării cu ajutorul conceptelor KUMA - HubDesign
2077
post-template-default,single,single-post,postid-2077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cum să creezi un spațiu destinat relaxării cu ajutorul conceptelor KUMA

Lumea este în permanentă schimbare, iar designul o urmează fidel. Dezvoltarea de noi colecții pentru baie, bazate pe o reprezentare a performanței în tehnologie și funcționalitate, design simplu și elegant, este ceea ce oamenii își doresc. KUMA propune noi scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternică. Concepte inteligente, moderne, care răspund celor mai exigente cerințe.

Astăzi, plăcerea de a fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect obligatoriu unei amenajări. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării. KUMA se remarcă printr-un portofoliu vast de boluri, blaturi și căzi de baie, într-o gamă variată de materiale și culori. Astfel, KUMA poate transforma orice vis în realitate, adaugând design-ului emoția de care are nevoie.

KUMA oferă clienților experiența sa, bazată pe o abilitate profundă de a satisface nevoile și gusturile unei piețe diverse și în continuă evoluție și de a anticipa tendințele de viață, creând soluții conceptuale pentru băi.

Care sunt pașii ce trebuie urmați pentru transformarea unei băi într-un spațiu destinat relaxării?

Un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spațiul.  Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spațiului.

Vă vor încanta diversitatea formelor de boluri, create de designeri nordici, dar și latura feminină din companie, care îmbină pragmatismul Nordic cu latinitatea și delicatețea liniilor geometrice. https://www.kumaromania.ro/inspiratie-bai/

Un al doilea pas este acela de a alege din gama variată de culori şi materiale KUMA. Poți alege de la game minimaliste la opțiuni glamour din marmură, deosebit de modernă și elegantă – un superstar al materialelor.

Pentru 2021, KUMA a pregătit noi colecții de quartz natural, o piatră care conferă o frumusețe aparte lavoarului și culori care te poartă într-un univers aparte, care te îmbie la relaxare.

https://www.kumaromania.ro/materiale/

Optiunea pentru o cadă de baie în detrimentul unei cabine de duș poate oferi o mulțime de beneficii, precum un somn mai odihnitor, diminuarea stresului, inducerea unei stări de bine.

Colecția de căzi KUMA, poate transforma baia într-un spațiu dedicat relaxării. Identitatea puternică a colecției este dată de elementele vizuale şi funcţionale particulare. Căzile independente KUMA vor fi, cu siguranţă, punctul de atracţie în orice baie, fiind asociate cu designul modern, luxul şi calitatea.

Acestea sunt elemente importante, care ne ajută să nu facem compromisuri și să obținem un SPA în care să ne simțim relaxați.

Mai multe idei pentru amenajarea băii puteți găsi și pe: https://www.kumaromania.ro/

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.