CONTRACT Design - inovații conceptuale și stilistice - HubDesign
Evenimentele HubDesign permit vizitatorilor să navigheze liber într-un spațiu creativ în care pot găsi repere valoroase pentru construirea unui spațiu de design contemporan.
2185
post-template-default,single,single-post,postid-2185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
spatiu organizare evenimente, Theda Mar, eveniment

CONTRACT Design – inovații conceptuale și stilistice

MCea mai recentă ediție a evenimentului anual CONTRACT design a prezentat o expoziție fluidă și dinamică în cadrul căreia au fost prezentate inovații conceptuale și stilistice, precum și instrumentele necesare unui proces de design autentic.

Evenimentele HubDesign permit vizitatorilor să navigheze liber într-un spațiu creativ în care pot găsi repere valoroase pentru construirea unui spațiu de design contemporan. Un mod diferit de a concepe un spațiu expozițional, permițându-i să devină un loc cu multiple oportunități de socializare și, simultan, o invitație la analiză și explorare a texturilor, culorilor și formelor, prin urmare, un antidot la banalizarea spațiilor de design.

Printre companiile care s-au alăturat HubDesign cu ocazia evenimentului CONTRACT Design se numără Globalo Romania, Radox, Theda Mar.

Mulțumiri partenerilor Leonidas România și Parmafood care susțin acțiunile HubDesign.

Imagini din cadrul evenimentului CONTRACT Design sunt disponibile pe pagina de facebook HubDesign:

https://www.facebook.com/hubdesign.ro

***

HubDesign este cea mai bună alternativă pentru arhitecți, designeri și dezvoltatori de a descoperi o diversitate mare de colecții pentru proiectele de arhitectură și design. HubDesign este un spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care oferă o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde poți găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

HubDesign este un concept Ruve Press, editorul publicațiilor CONFORT magazin și interior.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.