Confort pur în noile linii de canapele - HubDesign
2554
post-template-default,single,single-post,postid-2554,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
canapea modulara bej

Confort pur în noile linii de canapele

Colecția Diesel Living with Moroso oferă acum mai multă varietate cu un produs nou-nouț: canapeaua Cloudscape, un sistem modular cu forme foarte generoase caracterizat prin perne mari și confort maxim.

Cu noi proporții, Cloudscape continuă tema lansată de Moroso, aceea de moliciune și relaxare asemănătoare norilor. Caracterul acestei canapele este însuflețit de perne foarte mari, conectate, cu brațe distincte, care reprezintă o semnătură de colecție. Pernele în sine cuprind structura; nu există elemente suplimentare, ceea ce sporește această idee de confort pur.

Spatele și lateralul acestei canapele au aceeași înălțime și ambele sunt dotate cu funcții opționale de mișcare pentru a-și regla poziția. Indiferent dacă este folosită pentru a sta sau așezat, canapeaua devine un spațiu ideal pentru relaxare și partajare.

Pe lângă versiunile tradiționale cu două locuri, trei locuri și modulare, canapeaua Cloudscape este disponibilă și într-o versiune cu un loc, un fotoliu extra-mare care creează un scaun intim și confortabil, cu aceleași caracteristici ca și canapeaua.

Noua canapea este realizată din spumă poliuretanică cu densități variate, precum și din fibră de poliester pe un cadru din lemn. Pernele scaunelor sunt din spumă poliuretanică și fibră de poliester, sau puf de gâscă. Capacele Cloudscape sunt detașabile și lavabile.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.