Compoziții simple și elegante pentru bucătărie - HubDesign
2001
post-template-default,single,single-post,postid-2001,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Compoziții simple și elegante pentru bucătărie

Compozițiile simple și elegante pentru bucătărie sunt ideale pentru cei care își doresc o amenajare atemporală, mereu actuală. Într-o bucătărie orice element ar trebui să fie inspirat de o geometrie esențială, capabil să recupereze valoarea reală a materialelor, culorilor, decorațiunilor în interiorul unui joc armonios, de plin și gol, de lumini și umbre.

Bucătăria Beluga cu toate variantele sale prezentate aici, este născută din întâlnirea dintre designerul Ferruccio Laviani și Rastelli, un brand italian conceput cu scopul de a exporta colecțiile Made in Italy în întreaga lume.

Dacă limbajul lui Laviani este capabil să amestece contemporanul și detaliile trecutului, Beluga nu ar putea ieși decât ca o expresie a designului la granițele artei.

Volumele riguroase și importante ale modulelor de bucătărie conferă rezistență combinațiilor posibile între elemente și, în același timp, sunt luminate de utilizarea panourilor și a rafturilor metalice.

Ușile cu sistem glisant coplanar reduc spațiile și permit un acces mai ușor la conținutul unităților, făcând mișcările mai confortabile.

Posibilitatea amestecării materialelor și finisajelor oferă o alegere mai largă de personalizare, pentru o călătorie senzorială reală, care implică, prin materiale folosite toate cele cinci simțuri.

O propunere de viață unică, ce are un impact puternic prin geometria solidă și ritmul vizual, libertatea de a crea și de a trăi într-un spațiu luminos în care domină suprafețele largi și volumele esențiale.

O experiență de design specială Made in Italy.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.