Combinații vintage pentru plăcile ceramice - HubDesign
3128
post-template-default,single,single-post,postid-3128,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
design baie, cada de baie

Combinații vintage pentru plăcile ceramice

Cu ocazia Săptămânii Designului de la Milano 2022, Terratinta Group, brand lider în domeniul ceramicii și al mobilierului universal, a prezentat ultimele noutăți și avanpremiere care vor fi disponibile pe piață în perioada imediat următoare.

Noua colecție Sartoria, continuă călătoria mărcii prin explorarea materialelor, a acoperirilor pentru perete și a culorii într-o călătorie în amintiri care, datorită studiului culorilor, proiectează în viitor. 14 culori luminoase și îndrăznețe propuse în dimensiunea de 6,5 x 13cm într-o nouă formă de placare care ne readuce la tradiția ceramică artizanală, amintirea din care Sartoria adoră să se inspire pentru a reînnoi.

Finisajul lucios obținut datorită unui cristalin de ultimă generație înfrumusețează această dimensiune vintage, oferind nuanțe noi și umbrire subtilă, posibile prin utilizarea tehnologiei digitale.

Culorile nu sunt niciodată monotone, ci bogate în profunzime și contrast datorită bogăției glazurii care înfrumusețează. De la Bianco Antico la Merletto și Nuvola, de la Cinerino la Chiaro di Luna, o varietate neobișnuită care ne permite să ne răsfățăm cu o selecție de nuanțe de verde (Giada, Muschio, Edera și Oltremare), prețioasele tonuri de albastru (de Topazio, Blu Reale și Blu di Prussia), pentru a încheia cu caldele Cipria și Scarlatto.

design baie, cada de baie

1Comment
  • wikis.ro
    Posted at 07:18h, 06 septembrie Răspunde

    TerraTinta Group a depus eforturi remarcabile pentru a crea aceasta colectie spectaculoasa de ceramice si mobilier. Noutatile cu tot cu diversele nuante de culori par sa te poarte prin calatoria inrudita cu traditia, armonizand perfect nostalgia cu inovatia. M-ar face sa imi doresc ca toate magazinele sa aiba aceasta colectie frumoasa.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.