Casa A.I.A. Rosetti - un spatiu de lucru pentru profesionisti din industria creativa, arhitecti, designeri, designeri de interior, ingineri si urbanisti - HubDesign
Casa A.I.A. este un spatiu al educatiei si dialogului, care gazduieste o gama variata de evenimente specifice, fie ca este vorba despre cursuri, seminarii si workshop-uri, conferinte sau expozitii, ateliere work-in-motion, creative-meetings sau testarea si dezvoltarea de proiecte pilot.
2212
post-template-default,single,single-post,postid-2212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
spatiu de lucru pentru arhitecti, designeri

Casa A.I.A. Rosetti – un spatiu de lucru pentru profesionisti din industria creativa, arhitecti, designeri, designeri de interior, ingineri si urbanisti

Dupa succesul proiectului Casa A.I.A Concrete Hub, Asociatia pentru Inovare in Arhitectura lanseaza Casa A.I.A. Rosetti, intr-un spatiu mai generos, in care industriile creative se pot conecta mai usor la proiecte si colaborari.

Functional,  Casa A.I.A. aduce beneficii tangibile, reale, prin valorificarea inteligenta a timpului si resurselor. Spatiul este conceput pentru a aduce impreuna activitati si oameni cu preocupari al caror numitor comun este creativitatea, care sunt dedicati profesiei si dornici sa ridice calitatea mediilor profesionale din domeniile ce au drept obiectiviv realizarea si utilizarea spatiului construit.

Mai mult decat un centru al comunitatilor creative, Casa A.I.A. este un spatiu al educatiei si dialogului, care gazduieste o gama variata de evenimente specifice, fie ca este vorba despre cursuri, seminarii si workshop-uri, conferinte sau expozitii, ateliere work-in-motion, creative-meetings sau testarea si dezvoltarea de proiecte pilot.
Varietatea de activitati si interconectivitatea, amenajearea fluida si libera, experienta unei echipe de profesionisti coagulata in jurul spatiului, sunt principii care diferentiaza Casa A.I.A. de alte spatii de co-working.

Suplimentar fata de posibilitatea de networking, prin intalniri cu caracter profesional si prin conectarea cu specialisti in domeniu, producatori si potentiali clienti, Casa A.I.A pune la dispozitie servicii necesare desfasurarii activitatii profesionale in sine, un spatiu de lucru, o echipa care livreaza si furnizeaza servicii specifice.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.