Când viața împletește firele unor drumuri aparent îndepărtate - HubDesign
1826
post-template-default,single,single-post,postid-1826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Când viața împletește firele unor drumuri aparent îndepărtate

Luminozitatea gestului și sensibilitatea poetică a paletei de culori ale companiei Saba găsesc numeroase puncte de intersecție cu arta lui Antonio Marras, care, cu ocazia Salone del Mobile, reinterpretează colecția iconică de canapele și șezlonguri din New York, extrasă din combinațiile textilelor fermecătoare care urmează să fie lansate în toamna-iarna 2018/19. Saba, prin ușurința de adaptare a amprentelor lui Marras pentru mobilier, reprofilează flori uriașe, păsări fantastice, scene de vânătoare imprimate pe țesături de catifea, lenjerie și pânză de lână.

O parte a colecției va fi disponibilă pentru cumpărare exclusiv în spațiul Nonostante Marras, unde există o serie de piese unice, care se deosebesc prin pictura unică a designerului. Saba își va pune, de asemenea, semnătura pe bistrotul temporar Marras cu 60 de scaune din New York cu țesături ecru, pictate manual ca și cum ar fi pânze.

Spectacolul și realizarea, în spatele scenei proiectului, vor fi documentate printr-un videoclip realizat de regizorul sardinian, Giulia Achenza, câștigător al primei ediții a Festivalului de Film de Film de la Milano.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.