Când mâncarea arată într-un mod neașteptat - HubDesign
În cadrul Milano Design Week 2018, compania WE R FOOD și-a reînnoit parteneriatul cu restaurantul Rigolo printr-un concept nou, care combină mâncarea bună și un design bun, intitulat Forma este substanța.
mancare, gastronomie, food
788
post-template-default,single,single-post,postid-788,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Când mâncarea arată într-un mod neașteptat

În cadrul Milano Design Week 2018, compania WE R FOOD și-a reînnoit parteneriatul cu restaurantul Rigolo printr-un concept nou, care combină mâncarea bună și un design bun, intitulat Forma este substanța.

Protagonistele noului proiect We R Food sunt colecțiile semnate de Mario Trimarchi care a creat câteva matrițele pentru Alessi. Patru forme geometrice, care – ca niște micro-arhitecturi – îndeplinesc rolul de a da o formă elegantă, modernă, unor rețete culinare cu tradiție. Acestea au fost revizuite pentru această ocazie de renumitul restaurant Brera Rigolo din Milano.

Mâncărurile au dat viață descoperirilor senzoriale care surprind și satisfac vederea și gustul. Formele desenate de Mario Trimarchi au completat un mise en place, spunând o poveste semi-fantastică despre imaginile care se vor întâlni la masă, în cea mai nouă abordare a gastronomiei.

Meniul din imagini este format din: Antipasto Rocca di Asparagi e Carote presidiata da acciughe su pane, Primo Isola di Arancino con barriera di Parmigianina, Secondo Faraglioni di Funghi porcini e di Polenta con polpettine alla Rigolo, Dolce Aurora di panna cotta A scelta: Lamponi con spicchio di ananas Pistacchio con frutto della passione Caffè con alchechengi.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.