Canapele și fotolii dehusabile ușor de întreținut - HubDesign
3182
post-template-default,single,single-post,postid-3182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Canapele și fotolii dehusabile ușor de întreținut

Noua familie de mobilier outdoor concepută de Patricia Urquiola pentru Kettal se bazează pe conceptul de îmbrăcăminte, pe îmbrăcarea și dezbrăcarea mobilierului.

Adoptând o abordare de croitorie, Patricia Urquiola proiectează noua colecție cu referire la spiritul caracteristic brazilian, care trăiește în mobilier abundent, încăpător, confortabil, evocator cumva de peisaje și culturi îndepărtate.

Pentru Plumon, Urquiola proiectează o structură ușoară, pe care se îmbracă, înfășurată ca rochie croită și căptușită. Această căptușeală cu nervuri, caracterizată prin cusături, pe lângă faptul că este o figură estetică, îndeplinește confortul produsului. Este potrivirea care ghidează estetica. Cu câteva gesturi simple, țesătura este așezată pe structura rigidă de tec și o îmbrățișează. O ușurință extremă în utilizare care devine un adevarat plus pentru o colecție outdoor.

Un confort care este subliniat și vizual, datorită țesăturii căptușite care îmbrățișează generos și cotierele și exteriorul spătarului.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.