Căldură și lumină într-un nou obiect de design fără precedent - HubDesign
1836
post-template-default,single,single-post,postid-1836,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Căldură și lumină într-un nou obiect de design fără precedent

Eva depășește funcționalitatea pură: reprezintă căutarea unei valori iconice, personificarea căldurii. De fapt, am fost inspirați de lumea dronelor, de obiectele științifice jucăușe și practice la care am visat-o cu toții. Deși încearcă să fie discretă și să se ascundă sub masă, lângă o canapea sau lângă pat, Eva este adevărata protagonistă a spațiului, datorită luminii pe care o emite când este pornită; și poate că asta se datorează faptului că vrea să fie de fapt observată … pentru că Eva se aprinde dar nu este o lampă.” – Ludovica + Roberto Palomba

Căldura și lumina sunt două elemente vitale și esențiale pentru echilibrul trupului și al minții, care se reunesc și reprezintă punctul de plecare pentru crearea unui obiect de design fără precedent, capabil să transmită energia și pacea zilnic.

Eva este definită prin funcțiile sale: este un obiect de încălzire mobil și o sferă luminată care ne urmărește pretutindeni, aducând lumină, căldură și bunăstare. Eva poate crea, într-un mod elegant, atmosfera perfectă, unde și când este nevoie: acasă sau în birou, în picioare pe podea sau pe un birou. În plus, datorită funcției sale de iluminare, depășește toate barierele stabilite de sezonalitate, astfel încât să poată fi folosit și în timpul serii în cele mai calde luni ale anului.

Cele două funcții pot fi activate simultan sau independent una de cealaltă. Eva se încălzește eliberând aerul fierbinte printr-un flux de 360 ​​de grade, care provine dintr-o divizare la nivelul podelei. Încălzirea este electrică și poate fi ajustată la două niveluri de intensitate (400W și 800W), plus funcția Booster timp de două ore, cu ajutorul unui buton controlat în partea de sus a sferei sau utilizând o aplicație pentru Android și IOS prin Bluetooth. În același mod este posibil să controlați funcția de iluminare: lumina diminuată, ca și căldura, este difuzată din partea inferioară a sferei.

Eva aparține noii colecții Plug & Play prezentate de Tubes în 2018. Această colecție marchează punctul de plecare al conceptului fără precedent de căldură personală: obiectele de încălzire, fără constrângeri de instalare, care depășesc natura statică a arhitecturii și se deschid dimensiunii umane care, prin definiție, este în continuă mișcare și evoluție.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.