Cabina de duș care „luminează” spațiul băii - HubDesign
2559
post-template-default,single,single-post,postid-2559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
cabina de dus din sticla

Cabina de duș care „luminează” spațiul băii

Mereu atente la evoluția tendințelor de viață contemporane, companiile sugerează noi, deseori surprinzătoare, experiențe pentru relaxare și o stare de bine zilnică.

Duka oferă unele dintre cele mai iconice cabine de duș din versiunea cu sticlă cu oglindă cromată. Aceste soluțiile de mare impact estetic iluminează zona băii și o transformă într-un spațiu de wellness.

Sticla oglinzii cromate transformă cabina de duș într-o elegantă, armonioasă, primitoare și luminoasă piesă de arhitectură. Datorită designului său, suprafața reflectorizantă nu numai că poate schimba percepția spațială a mediului, dar este și capabilă să confere caracter amenajării. Cabinele de duș cu sticlă oglindă cromată devin elemente de mobilier capabile să interacționeze ușor cu mediul. Transformă baia într-un loc dinamic cu o personalitate puternică, folosind surprinzător cea mai simplă funcție de reflectare a imaginii.

Sticla oglindă cromată este fabricată prin intermediul unui proces complex de placare cu crom sub vid, prin pulverizare și fără aplicarea de argint sau aluminiu pe suprafață. Noul finisaj nu afectează performanța sticlei, care poate fi temperată și tratată pentru a oferi rezistență inclusiv la calcar. La duș, „oglinda” vă permite să vă bucurați de lumina din jur și spațiu fără a sacrifica intimitatea: cabina de duș este astfel confirmată ca o oază plăcută de relaxare și intimitate.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.