Bucatarii rafinate si unice in aer liber - HubDesign
De la bucataria in aer liber la colectiile proiectate de Ludovica + Roberto Palomba, Ramon Esteve, Marco Acerbis si Cristian Visentin, bucataria se muta in exterior din acest an.
2200
post-template-default,single,single-post,postid-2200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
bucatarie deexterior, bucatarie in aer liber, outdoor

Bucatarii rafinate si unice in aer liber

M

De la bucataria in aer liber la colectiile proiectate de Ludovica + Roberto Palomba, Ramon Esteve, Marco Acerbis si Cristian Visentin, bucataria se muta in exterior din acest an.

In 2020 nu putem merge la fel ca inainte in parc, in vacanta sau la plaja, dar distantarea nu poate opri dorinta de aer liber, iar designul poate contribui la crearea de spatii sigure, in care poti gati si lua masa impreuna. Compania italiana Talenti, un brand de referinta in sectorul mobilierului de inalta calitate, prezinta propuneri originale si elegante pentru a face speciale o terasa, gradina sau un balcon. Bucatarii maiestuoase si eclectice, mese si scaune pline de farmec si primitoare, sunt gandite acum pentru exterior si sunt semnate de cei mai buni designeri din lume, precum Ps+a Palomba Serafini Associati, Ramon Esteve, Marco Acerbis, Nicola de Pellegrini si Cristian Visentin. In cuplu, in familie si, atunci cand este posibil, cu prietenii, este mai bine sa fii gata sa profiti de sfarsitul furtunii pentru a te intoarce sa traiesti momente memorabile intr-un mediu rafinat si unic.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.