Antibacterian, antiviral, anti-miros, anti-poluare, cu auto-curățare... - HubDesign
SapienStone își prezintă noile blaturi de bucatarie Active Surfaces antibacteriene, antivirale, anti-poluare, cu auto-curățate și anti-miros. Concepută pentru a proteja sănătatea tuturor din bucătărie, gama de bază este formată din patru blaturi de bucătărie, dar în timp va fi extinsă pentru a include noi modele.
2341
post-template-default,single,single-post,postid-2341,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Antibacterian, antiviral, anti-miros, anti-poluare, cu auto-curățare…

După ani de cercetare, SapienStone își prezintă noile blaturi Active Surfaces antibacteriene, antivirale, anti-poluare, cu auto-curățate și anti-miros. Concepută pentru a proteja sănătatea tuturor din bucătărie, gama de bază este formată din patru blaturi de bucătărie, dar în timp va fi extinsă pentru a include noi modele. Noile blaturi Active Surfaces sunt rezultatul cercetării între Iris Ceramica Group, holdingul brandului inovator care este specializat în blaturi de bucătărie din gresie porțelanată de înaltă calitate și Departamentul de Chimie, de la Universitatea din Milano. Noile blaturi sunt disponibile în patru modele: Uni Ice Active, un alb pur care se potrivește cu orice bucătărie, Calacatta Active și Calacatta Statuario Active, două efecte de marmură pentru un aspect mai luxos, dar cu o imargine contemporană, și Pietra Grey Activ, inspirat de piatră și singura culoare închisă din gamă, perfectă pentru bucătăriile sofisticate metropolitane. De-a lungul timpului, gama va fi extinsă pentru a include suprafețe noi care să îndeplinească cerințele în schimbare ale clienților. „După 5 ani pe piață, SapienStone a decis să își extindă gama de soluții odată cu lansarea blaturilor Active Surfaces. În ultimii zece ani, grupul nostru, Iris Ceramica Group, a dezvoltat o tehnologie care completează perfect blaturile de bucătărie SapienStone”, a declarat Javier Guardiola, director de vânzări și  marketing la SapienStone. „În 2021, introducem acest nou produs important în peste 10.000 de showroom-uri de bucătărie în toată Europa, care vor prezenta, de asemenea, întreaga noastră gamă. De fapt, am încheiat deja o serie de contracte comerciale cu marile mărci de bucătărie, care vor prezenta produsele noastre în showroom-urile lor.” Blaturile Active Surfaces au fost create pentru a oferi designerilor, arhitecților și persoanelor fizice, o alegere mai informată în design interior, cu accent pe sănătatea umană și bunăstare. Aceste blaturi de ultimă oră au proprietățile fotocatalitice ale dioxidului de titan modificat cu argint pentru a transforma o placă ceramică simplă într-un material ecoactiv.

Proprietățile lor antibacteriene, antivirale, anti-miros, cu auto-curățare și anti-poluare sunt continue și nu se diminuează în timp. Ca urmare a proprietăților antibacteriene și antivirale, peste 99% din bacteriile existente și virusurile sunt inactivate, chiar și cele mai dăunătoare, și formarea biofilmelor este, de asemenea prevenită. În câteva ore și fără a fi nevoie de produse sau echipamente de igienizare, acestea distrug 99,99% dintre toate bacteriile; de la tulpini obișnuite precum Escherichia Coli la mai dăunătoare tulpini rezistente la antibiotice, precum Staphylococcus Aureus MRSA. Sunt, de asemenea, peste 99% eficace împotriva virușilor, precum gripa H1N1 deosebit de insidioasă și contagioasă și Enterovirus 71. Proprietățile lor antibacteriene și antivirale sunt permanente, 24 de ore pe zi, sub lumină naturală și LED, cu lumină slabă și chiar în întuneric. Blaturile active SapienStone contracarează și mirosurile prin suprafața fotocatalitică ce degradează principalele molecule responsabile de mirosuri, și anume materia organică. Acest lucru ajută la păstrarea unui mediu mai sănătos și mai confortabil, mai ales în camere precum bucătăria unde mirosurile abundă. Blaturile au, de asemenea, o suprafață superhidrofobă care respinge murdăria și, prin urmare, oferă proprietăți eficiente de autocurățare. Murdăria poate fi îndepărtată pur și simplu cu apă și săpun sau un detergent ușor. Fără produse dure, toxice pentru sănătatea umană sau ecosistem. Aceste proprietăți sunt eficiente atât în ​​interior, cât și în exterior, de exemplu în bucătăriile în aer liber. În plus, blaturile sun certificate anti-mucegai și au proprietățile antiti-fungice.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.