Anterem - Saltele de Calitate Superioară Morfeus - HubDesign
2840
post-template-default,single,single-post,postid-2840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
saltea Morfeus

Anterem – Saltele de Calitate Superioară Morfeus

Pasiunea pentru saltele face parte din ADN-ul Morfeus. Pentru odihna ta, o saltea de lux din colecția Anterem realizată de Morfeus este o piesă unică, o capodoperă concepută special pentru tine și în concordanță cu nevoile tale. Materialele prețioase, atenția deosebită pentru confort, măiestria în prelucrare, detaliile inedite, toate se îmbină pentru a oferi rezistență și fiabilitate în timp. Anterem by Morfeus este o colecție de saltele de înaltă calitate, impecabil fabricate, durabile și ecologice pentru un somn odihnitor. Saltelele Anterem reflectă preocupările ecologice și sociale în ceea ce privește bunăstarea oamenilor și protejarea naturii.

Dincolo de cercetare, experiență și evoluția tehnologiei, există un loc de dormit care depășește granițele odihnei. Colecția de saltele Anterem este un concept preexistent realității lucrurilor. Un mod fără precedent de a înțelege viitorul prin reîntoarcerea la origini a materiilor folosite.

Cu Anterem vei descoperi valoarea alegerii tale și modul în care fiecare poate fi o filă de schimbare.
Vei folosi mulți ani frumoasa ta saltea Anterem pentru a dormi, și când ciclul său de viață se va încheia, materialele sale prețioase vor putea să fie recuperate și reciclate pentru a recrea noi materiale de calitate cu respect și pentru protecția mediului înconjurător.

Principalul factor al defrișărilor la nivel mondial este agricultura și cultivarea fibrelor vegetale pentru îmbrăcăminte.

Angajamentul Morfeus este acela de a avea propria vâscoză (folosită într-un procent mare în țesăturile saltelelor Anterem), produsă într-un mod durabil pentru a proteja pădurile și speciile care trăiesc acolo. În acest sens, Morfeus se asigură că materia primă provine din păduri gestionate durabil. Lanțul de aprovizionare primar al firelor de vâscoză durabilă este pe deplin trasabil, transparent și în întregime european. Pulpa de la copacii care provin din pădurile certificate FSC din Europa, este prelucrată cu atenție. Copacii nu sunt nici străvechi, nici pe cale de dispariție.

Pulpa este mai întâi trasă într-un filament de vâscoză și apoi transformată  în țesătură în Italia. Acest lucru oferă un nivel de trasabilitate fără precedent și asigură compania că nu contribuie direct sau indirect la distrugerea pădurilor.

Fibra de vâscoză este obținută din scoarța copacilor de eucalipt și fag, care sunt cultivați în plantații durabile capabile să asigure un randament deosebit de mare în comparație cu consumul de apă necesar creșterii arborilor. Scoarța este mărunțită și transformată în pastă de celuloză, pentru a fi apoi scufundată într-o soluție acidă, netoxică, care produce o vâscoză durabilă și de calitate, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în procesul de producție a vâscozei clasice.

ClimaTech: Husa de înaltă tehnologie din fibră reciclată

Prețioasele resturi textile virgine, compuse din materii prime de înaltă calitate, generate de procesele de producție Morfeus, sunt selectate după tip și amestecate după o formulă calitativă exclusivă. Acestea sunt prelucrate în cadrul unui proces complex și articulat de reciclare exclusiv mecanic și nechimic. Husa ClimaTech este reciclabilă la sfârșitul duratei de viață a produsului pentru a recâștiga fibre de înaltă calitate.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.