Aniversarea primului an HubDesign – Un spațiu unic de design și evenimente! - HubDesign
1744
post-template-default,single,single-post,postid-1744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Aniversarea primului an HubDesign – Un spațiu unic de design și evenimente!

Pe 17 Octombrie, am sărbătorit într-o atmosferă uimitoare aniversarea primul an de la inaugurarea HubDesign. Un spațiu unic de design, conceput în serviciul arhitecţilor, designerilor, dezvoltatorilor și contractanţilor. Un an în care HubDesign, a devenit un centru important de întâlnire al comunității de design.

 

Invitații au intrat într-o lume a eleganței și perfecțiunii în care au putut admira elementele moderne de design care întregesc universul creativ al HubDesign. De asemenea, s-au putut bucurat de show-ul de live cooking oferit de unul dintre cei mai buni chefi din Romania, Alex Cîrțu, și s-au delectat cu preparate gastronomice rafinate și muzica bună.

A fost o aniversare la care invitații au fost fermecați atât de atmosfera plăcută cât și de minunatele colecții de design ale unor companiilor consacrate din domeniul Home&Deco precum: Franke, Silver Decor, Tambour România, Magniflex, SiPro, Ramon Soler, Diqis, Front Vopsit. Partenerii Leonidas Universitate, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Moritz Eis, au contribuit la o petrecere reușită.

Încă de la inaugurare, HubDesign a promis comunității din domeniul Home&Deco că o va susține și o va inspira, punându-i la dispoziție spațiul și resursele necesare pentru desfășurarea procesului creativ. HubDesign a găzduit în primul său an numeroase evenimente corporate, brunch-uri și workshop-uri dedicate companiilor Home&Deco menite să aducă împreună designerii și arhitecții.

Renumit pentru spiritul său prietenos, inclusiv și deschis, HubDesign, este un spațiu ideal pentru un eveniment la cele mai înalte standarde de calitate. Spațiul expozițional este transformat într-un spațiu relațional în HubDesign. Aici au loc cele mai renumite evenimente corporate. Noi dinamici relaționale pot fi dezvoltate în HubDesign, iar apoi continuate pentru a menține un nivel constant ridicat de interes și atenție.
Programează o vizită în HubDesign. Spune-ne care este viziunea ta, iar HubDesign va fi partenerul care se va asigura că evenimentul tău va fi unul de succes.

***

Despre HubDesign

În inima Bucureștiului, în zona Unirii, poți remarca o clădire uimitoare, modernă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce ii pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Linkuri utile

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro  +40 722 423 223

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.