Amestec remarcabil elegantă și performanță în bucătăriile outdoor - HubDesign
2537
post-template-default,single,single-post,postid-2537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
bucatarie exterior, outdoor

Amestec remarcabil elegantă și performanță în bucătăriile outdoor

Norma este noua bucătărie în aer liber de la RODA, proiectată de Rodolfo Dordoni. Un produs cu adevărat nou pentru companie care, se aventurează în lumea gătitului, una dintre acele mari plăceri italiene și adaugă un nou simț – și aromă – la o experiență în aer liber deja marcată de stilul Bel Paese.

„Gătitul este una dintre acele plăceri de zi cu zi. Am vrut să îmbogățim atmosfera pe care am avut-o dintotdeauna și am adus viața în aer liber în liniile noastre complete de produse prin adăugarea unei bucătării în aer liber. Norma a fost concepută cu o esență cu adevărat italiană, exaltând pasiunea noastră pentru gătit și combinând-o cu caracterul practic și calitatea unui design bun.” – Rodolfo Dordoni

Norma este un amestec remarcabil de profile elegante și performanțe înalte, în care pot fi elemente combinate în soluții rafinate, în timp ce materialele de calitate garantează un produs durabil în aer liber – o caracteristică tipică pentru fiecare experiență și realitate RODA. Pentru îndeplinirea proiectului, este crucială colaborarea cu Ilve – o companie specializată în fabricarea de bucătării profesionale pentru utilizarea rezidențială prin inovație tehnologică și atenție la detalii. Rezultatul este un ideal, o fuziune a valorilor în care ambele companii cred cu adevărat: „frumos și bine făcut”, un accent pe individ, bunăstare și angajamentul de a aduce calitate timpului personal.

Norma este inerent modulară și versatilă. Structura independentă o face adaptabilă la un mic colț exterior sau un spațiu mare, cu soluții de amenajare bine structurate. Insula de sine stătătoare, în ton distinctiv RODA Smoke, are o unitate cu chiuvetă din oțel inoxidabil AISI 304 cu uși în două variante de finisaj, care se potrivește în topul Lapitec® durabil cu un finisaj texturat. Spațiul de mai jos poate, la cerere, include un frigider. Peninsula oferă spațiu de pregătire suplimentar care poate fi extins până la a deveni o unitate suspendată pentru a lua masa cu o simplă adăugare a unui scaun de bar.

Unitatea de aragaz cu gaz are triplă coroană și cinci arzătoare pe gaz, este independentă de restul componentelor din bucătărie, cu opțiunea de picioare sau roți fixe, astfel încât să poată fi mutate după dorință, dacă este nevoie, până sub blatul peninsulei. Spațiul de sub arzătorul cu gaz, cu rafturi din lemn și un suport practic pentru ustensile, înseamnă că tot ce aveți nevoie este la îndemână. Opționalele includ oțel inoxidabil, plăci de gătit și plăci de tăiat din lemn care se potrivesc perfect pe blatul de lucru.

RODA fabrică mobilier de cea mai bună calitate de treizeci de ani, cu colecții bogate de locuit și de luat masa, soluții concepute în jurul oamenilor și al emoțiilor. Cu Norma, RODA oferă o soluție pentru calitatea gătitului și o fuziune de design într-un mod minunat, pentru un mediu bine coordonat.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.