Amenajări KUMA de 5 stele - HubDesign
2638
post-template-default,single,single-post,postid-2638,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Amenajări KUMA de 5 stele

Eleganța contemporană, farmec discret și mai presus de toate relaxare. Aceasta este atmosfera pe care oaspeții o vor găsi când vor ajunge la hotelul Seehof de 5 stele din Davos. Amenajarea restaurantului Hotelului Seehof se numără printre cele mai recente proiecte KUMA.

Pentru acest proiect, realizat împreună cu Admi Bau Technik, KUMA a livrat și montat blaturile pentru restaurantul recent reamenajat. Experiența consolidată KUMA în tehnologia de proiectare și producție a blaturilor de lucru, a fost pusă în slujba arhitecturii, pentru a evidenția fiecare mic detaliu.

Designul deosebit, economia de timp și costurile reduse pentru montaj, ușurința în întreținere și rezistența sporită, sunt elemente care fac conceptele KUMA să fie preferate în amenajările spațiilor publice. La acestea se adaugă calitatea dovedită – produsele KUMA au marca de calitate CE și Declarație de performanță produs (DOP) pentru toate grupele de materiale KUMA.

Materialul folosit în amenajarea restaurantului hotelului Seehof, este granulonul KUMA Night Sky, în varianta mat satinat un material potrivit pentru spațiile publice, datorită rezistenței mari la uzură. Avantajul finisajului mat-satinat este acela că micile zgârieturi superficiale, inerente uzului cotidian, nu sunt vizibile pe suprafața produsului.

Datorită soluțiilor și conceptelor sale care raspund la cea mai largă gamă de cerințe din partea designerilor, KUMA a câștigat o poziție de lider în distribuție și contract, în special în zona hotelurilor de lux, a clinicilor și a dezvoltărilor rezidențiale mari.

KUMA investește constant în cercetarea materialelor și a tehnologiilor de producție, deschizând un dialog cu arhitecți care urmăresc o interpretare a diferitelor culturi ale utilizării materialelor în concepte diverse. KUMA a ascultat întotdeauna oamenii. Proiectul nu este obiectivul în sine, ci interpretează cultural, tehnologic, etic și durabil, stilul de viață al oamenilor și nevoile acestora pentru a livra concepte potrivite pentru acum și pentru viitor.

Produsele KUMA sunt produse de conceptie by design – o abordare axată pe siguranța tehnologiei, până la noțiunea de sustenabilitate a produsului, filozofie pe care o promovează continuu.

Cercetarea continuă asupra imaginii și formei – un aspect distinctiv KUMA –  conduce la rezultate concrete de design rafinat, bazate pe proporții perfect măsurate și armonie între forme, materiale și finisaje. Fiecare proiect întruchipează o cultură aprofundată a designului, o cunoaștere a tehnicilor de producție industrială și a maiestriei.

Astăzi, mai mult ca niciodată, materialele fac lumea mai conștientă de percepția spațiilor, de interacțiunea cu acestea, cu viața, cu bunăstarea psihologică și fiziologică. Materialele pot face spațiile mai frumoase, mai sigure, mai igienice. Viitorul ne determină sa reevaluam modul în care ne raportăm la materiale, cu un spirit vizionar și inovator, curiozitate, angajament față de mediu și o bază solidă de know-how.

Profunzimea cunoștintelor permite KUMA să aplice brevete de cercetare și invenție, în concepte moderne, care reflectă o conștientizare mai largă, orientată către durabilitate.

Perspectiva KUMA este orientată catre viitor din ce în ce mai explicit: o abordare a designului bazată pe valori, care evoluează nu doar tehnologic dar și printr-o abordare umanistă și etică.

Fiecare concept KUMA oferă un design funcțional, flexibil, într-o abordare care declansează un sentiment de surpriză, de confort, pentru o experiență memorabilă, modernă.

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA

*****

KUMA România este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.