Alivar - Dormitoare contemporane de care te vei îndrăgosti - HubDesign
Tendinţa ultimilor ani reflectă preocuparea cumpărătorilor pentru un stil curat, minimalist, sofisticat într-un mod subtil.
alivar, dormitor, concept
285
post-template-default,single,single-post,postid-285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Alivar – Dormitoare contemporane de care te vei îndrăgosti

Filozofia colecţiilor moderne are câteva elemente cheie: caracterul practic și funcționalitatea pură, forme lipsite de elemente decorative excesive, capabile de a crea un stil contemporan și sofisticat.

Opțiunile stilistice, proiectarea fiecărui produs, selectarea atentă a cele mai bune materiale și calitatea, reprezintă principalele motive care definesc o companie de succes din domeniul designului interior. Alivar, este una dintre companiile italiene cu tradiţie în domeniu, pe care am ales-o în această ediţie pentru a ilustra evoluţia designului de interior, aşa cum se reflectă şi la cel mai important eveniment al anului, din industria de profil: Salonul Internaţional de Mobilă de la Milano.

An de an, în mod surprinzăror, companiile găresc resurse pentru a inova, pentru a prezenta colecţii noi. Tendinţa ultimilor ani reflectă preocuparea cumpărătorilor pentru un stil curat, minimalist, sofisticat într-un mod subtil. Designului contemporan va fi prezentat în cadrul Salonului ca fiind inimitabil, original, neobișnuit, interesant şi încântător, o explorare vizuală și senzorială a vieții cotidiene care reflectează asupra stilului de viaţă al noilor generații, mai ales al Millennials. O investigare a noilor modalități în care acestea trăiesc.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.