Alegeri stilistice inedite pentru radiatoare - HubDesign
Descopera mai multe despre ➜ Alegeri stilistice inedite pentru radiatoare ✅ Sfaturi & Recomandari de la specialisti ➤ Citeste articolul pe HubDesign
3124
post-template-default,single,single-post,postid-3124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
radiatoare Tubes

Alegeri stilistice inedite pentru radiatoare

Compania Tubes dezvăluie Design Book, o alegere stilistică dezvoltată cu Studio MILO, care a urmat direcția artistică a acestui proiect. O serie de imagini fotografice în care elementul de încălzire este povestit prin „relații” și „contraste”. Figura umană interacționează cu radiatorul care este abordat datorită funcției sale, ceea ce denotă identitatea acestuia ca obiect de design. Radiatoarele au fost plasate în contrast cromatic, spațial sau formal cu contextul, pentru a le sublinia și mai mult estetica și aplicabilitatea la diferite stiluri de locuit.

Trei scenarii au fost alese pentru această nouă narațiune: unul texturat, unul colorat și unul minimalist, fiecare reprezentat de o locație diferită aleasă cu scopul de a plasa produsul într-un context real, care să facă elementul uman urmărit de Tubes să pară mai real.

Vă prezentăm aici decorul plin de culoare, în care timpul pare să fi stat în loc, iar formele  alcătuiesc decorul perfect al radiatoarelor Tubes care devin actori principali pe scenă alături de obiecte moderne și piese unice.

radiator Tubes

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.