Abimis: bucătăria care încălzește și răcește - HubDesign
1094
post-template-default,single,single-post,postid-1094,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Abimis: bucătăria care încălzește și răcește

Abimis face bucătării care îi ajută pe pasionații e gătit nu numai în timpul pregătirii, ci și în timpul conservării și servirii, astfel încât aceștia se pot simți ca și cum ar fi fost într-o bucătărie autentică, profesională, dar în confortul propriei case. Acesta este motivul pentru care modulele, sertarele sau ușile mobilierului pot fi echipate cu sisteme de răcire, iar compartimentul destinat deșeurilor poate avea funcția unui frigider.

Într-adevăr, păstrarea deșeurilor la o temperatură constantă de 6 ° C neutralizează mirosurile neplăcute și reduce răspândirea bacteriilor, în special în cazul deșeurilor umede. Sistemul de încălzire, care poate fi poziționat într-un compartiment sau sub partea superioară a mobilierului, facilitează faza de servire și dezaburire, ajutând la păstrarea veselei calde, înainte de a fi așezată pe masă. Nu în ultimul rând, toate bucătăriile Abimis sunt proiectate să găzduiască toți producătorii de cuptoare, răcitoare de lichid și vitrine de vinuri, pentru a deveni „mașini à cuisiner”, adaptate în întregime gusturilor și obiceiurilor utilizatorului.

Abimis abordează în acest fel, spațiile casnice și face acest lucru printr-un design inovator și funcțional care derivă din cunoașterea sa profundă a industriei profesionale de restaurante și de catering. Pe scurt, bucătăria Abimis redefinește ideea gătitului la domiciliu, transformându-l într-o experiență unică, potrivită pentru cei pasionați de gătit.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.