Haute couture în bucătărie - HubDesign
1364
post-template-default,single,single-post,postid-1364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Haute couture în bucătărie

Proiectarea unei bucătării Abimis este ca și cum ai coase o rochie haute couture: poți personaliza tăierea, culoarea, materialul, pentru a o face unică, la fel ca o operă de artă, pe deplin personală. Fără cuvinte.

Suprafața și ușile bucătăriilor Abimis pot fi personalizate cu orice finisaj, păstrând în același timp nucleul caracteristic în oțel inoxidabil biologic neutru, ceea ce le face rezistente, durabile, sigure și eco-durabile. Răceala aparentă a oțelului inoxidabil poate fi astfel eliminată, prin potrivirea sa cu piatră naturală, acril, lemn sau alte materiale, sau prin vopsirea structurii în orice nuanță preferată, pentru a se potrivi cu toate stilurile și amenajările. Un exemplu poate fi modelul recent lansat în culoarea anului 2019 – „Living Coral”, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor aurie, care denotă optimism. Culoarea a apărut deja pe podiumurile de modă și la nivel online încă din 2018.

Abimis poate fi orice bucătărie. Alegi doar ce.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.