Evenimentele comunități HubDesign – design, tehnologie și versatilitate - HubDesign
1854
post-template-default,single,single-post,postid-1854,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Evenimentele comunități HubDesign – design, tehnologie și versatilitate

Designul, tehnologia și versatilitatea găsesc un punct de întâlnire în noile colecții de design interior prezentate în HubDesign. Născute datorită expertizei și simțului creativ al unora dintre cele mai prestigioase companii de design, noile colecții de design au fost prezentate în cadrul evenimentului Christmas Design, cel de-al patrulea eveniment organizat anual de  HubDesign și unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului de comunitatea de design.

Evenimentul Christmas Design este caracterizat de rafinament, eleganță și bun gust și datorită colecțiilor de design ale companiilor expozante. În cadrul evenimentului Christmas Design 2019, și-au prezentat noile colecții companiile Roche Bobois, Tambour România, Șeminee Deus. Christmas Design a fost un eveniment de succes și datorită partenerilor ParmaFood, Leonidas Universitate, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Moritz Eis, publicațiilor CONFORT magazin și interior.

Evenimentele HubDesign sunt un bun prilej de socializare al comunității de design, de destindere, dar și de consolidare a relațiilor profesionale. Renumit pentru spiritul său prietenos, inclusiv și deschis, HubDesign, este un spațiu ideal pentru un eveniment la cele mai înalte standarde de calitate. Spațiul expozițional este transformat într-un spațiu relațional în HubDesign. Aici au loc cele mai renumite evenimente corporate. Noi dinamici relaționale pot fi dezvoltate în HubDesign, iar apoi continuate pentru a menține un nivel constant ridicat de interes și atenție.

Programează o vizită în HubDesign. Spune-ne care este viziunea ta, iar HubDesign va fi partenerul care se va asigura că evenimentul tău va fi unul de succes.

 

Linkuri utile

Facebook:https://www.facebook.com/pg/hubdesign.ro/photos/?tab=album&album_id=1209804355876316

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.