Raportul calitate/preț, atuul produselor KUMA - HubDesign
1019
post-template-default,single,single-post,postid-1019,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Raportul calitate/preț, atuul produselor KUMA

Echilibrul dintre calitate și preț este unul important atunci când dorim să facem o alegere în ceea ce privește amenajarea unui spațiu. Oferta pieței ar trebui studiată pentru a avea certitudinea că produsul pentru care optăm se ridică la standardele dorite. Pentru o alegere pe termen lung, însă, un criteriu important este prețul, raportat la calitatea produsului.

În România, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design cu o viziune nordică, modernă, pentru spaţii contemporane, „custom made”. Prețul produselor KUMA, este unul corect, raportat la calitatea acestora. Nu întâmplător, produsele pentru baie şi bucătărie KUMA sunt printre primele opţiuni în amenajarea casei, dar şi a spaţiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, spa-uri, şcoli, grădiniţe, mall-uri şi altele – locații care prin definiție sunt supuse unei folosințe accentuate.

Studiind, ca întotdeauna, pentru a răspunde diferitelor solicitări care vin din partea consumatorilor și designerilor de proiecte, creațiile KUMA oferă soluții inovatoare, care se disting prin marea lor versatilitate. Datorită unor investiții importante în cercetare și dezvoltare, KUMA  poate oferi soluții custom made cu un raport calitate/preț, excelent. De la modele clasice la cele moderne și de avangardă, creativitatea, originalitatea și eleganța distinctivă completează trăsăturile produselor KUMA.

Compania oferă clienților experiența sa bazată pe o abilitate profundă de a satisface nevoile și gusturile unei piețe diverse și în continuă evoluție și de a anticipa tendințele aflate într-o permanentă mișcare.

Colecțiile KUMA, au o serie de caracteristici comune, de la performanța tehnologică a produselor, la atenția acordată mediului înconjurător în timpul producției și utilizării, până la frumusețea și funcționalitatea produselor în sine. Soluțiile dinamice și practice pentru baie, bucătărie sau spații de primire, au o abordare modernă de proiectare: un design inspirat, unde geometriile sunt fundamentale iar volumele esențiale. O propunere unică pentru fiecare spațiu, care are o identitate clar definită. O investiție valoroasă, care își va păstra caracteristicile în timp.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

*****

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.